Livrare

You Are Here: Home / DESPRE / Livrare

La finalizarea unei comenzi veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii in sistemul AlternativePureEnergy. In eventualitatea ca nu veti primi mesajul de confirmare va rugam sa ne adresati direct un e-mail la adresa office@AlternativePureEnergy.ro . In cel mai scurt timp va vom contacta telefonic pentru confirmarea datelor si veti primi din partea AlternativePureEnergy.ro un contract de vanzare – cumparare impreuna cu o factura proforma de avans in valoare de 15 % din suma totala pe care clientul trebuie sa o plateasca urmand ca dupa confirmarea platii sa se treaca la finalizarea comenzii.
In maxim 7 zile lucratoare de la finalizarea comenzii AlternativePureEnergy va trimite produsele comandate la orice adresa din Romania.

Comenzile din zilele nelucratoare vor fi procesate in prima zi lucratoare.

Important!

La finalizarea unei comenzi veti primi un e-mail de confirmare a inregistrarii comenzii in sistem,

Livrarea produselor comandate se realizeaza in colete sigilate cu banda scotch personalizata “Alternative Pure Energy” numai prin curier. Adresa de livrare va fi cea indicata in comanda. La expedierea comenzii va vom transmite un e-mail cu datele acesteia si codul coletului pentru a le verifica stadiul expedierii pe site-ul curierului.

Raspunderea privind expedierea produselor in cea mai buna conditie este in sarcina noastra. Predarea-primirea coletelor se face in prezenta curierului si a persoanei imputernicite sa primeasca coletul, asa cum ati stabilit Dvs. prin comanda.

In cazul platii ramburs, coletul poate fi deschis doar dupa achitarea facturii curierului. Daca in momentul predarii coletului observati ca acesta a fost deschis pe traseul livrarii pana la Dvs. va rugam sa nu primiti coletul, sa nu platiti contravaloarea expedierii si sa ne trimiteti un e-mail la adresa office@AlternativePureEnergy.ro . In cel mai scurt timp va vom contacta telefonic pentru clarificarea situatiei si reconfirmarea comenzii.

Va rugam pastrati chitanta, ca dovada a platii, cel putin 30 zile. Factura fiscala si declaratia de conformitate a produselor o veti gasi in colet.

Pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie: office@AlternativePureEnergy.ro